Találja meg új alkamazottait velünk!

15 éves tapasztalat, havi több ezer jelentkező…
Hatékonyan működő infrastruktúránkkal Önnek is segítünk!

“A Cvonline szolgáltatásai gyorsak, a hirdetési időtartamok rugalmasak, a kapcsolattartónk mindig elérhető, és ami a lényeg, évek óta stabilan segíti toborzásunkat.”

Makrai Rita, HR MENEDZSER
BÉRES GYÓGYSZERGYÁR ZRT.

Magyarország legrégibb állásportál csoportjaként célunk, hogy minél sikeresebbé, elégedettebbé tegyük ügyfeleinket azáltal, hogy segítünk a megfelelő munkavállalókat megtalálni a meghirdetett pozíciókra. A Cvonline – ügyfeleink visszajelzései alapján – élen jár a releváns jelöltek szolgáltatásában. Hisszük, hogy a munkaadók érdekeit nem az álláskeresők minél magasabb száma, hanem a valóban megfelelő jelöltek megtalálása szolgálja.

Ha biztosra szeretne menni, akkor javasoljuk, hogy az álláshirdetésének megjelentetése mellett keressen önéletrajz-adatbázisunkban, vagy válassza előszűrés szolgáltatásunkat, mely megkönnyíti a jelöltek közüli választást.

Álláshirdetései a Cvonline, valamint a regionális és szakmaspecifikus oldalainkon kívül gyűjtőportálokra, többek között a Jobinfo, a Jooble, a Jobmonitor és a LegJob állásportálokra is átkerülnek, így azok napi 41.000 álláskeresőhöz juthatnak el.

Hirdetését e-mailben az állásértesítő szolgáltatásunk mellett heti állás hírlevélben is eljuttatjuk az adatbázisunkban önéletrajzzal rendelkező álláskeresőkhöz.

Hirdetését heti rendszerességgel frissítheti, ami garantálja, hogy az utolsó hetekben és napokban is érkezzen pályázat az Ön által meghirdetett pozícióra.

Találja meg a megfelelő munkaerőt!

Kérdése van?
Küldje el üzenetét nekünk az alábbi űrlap segítségével. Hamarosan jelentkezünk!

Hívja irodánkat!
Telefonszámunk: (+36 1) 5100-800

“A cég szolgáltatásai –akár hirdetési akár adatbázis-keresési lehetőségei- és rugalmassága lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb jelölteket.”

Ézsiás Éva
ING BIZTOSÍTÓ ZRT.
Alapadatok
 
 
 
 
 
Hirdetés részletei
 

Az itt elküldött hirdetést kollégáink ellenőrzik, majd megjelenítik állásportálunkon. Portálunkra a hirdetéseket egyedi kinézettel is feltöltheti. A feladást követően érdeklődjön kapcsolattartójánál.
 
 
Kategória (ctrl nyomásával több is jelölhető)
 
 
Nyelvtudás (ctrl nyomásával több is jelölhető)
 
Elküldés

“Hosszú évek óta tartó sikeres együttműködésünk van a CV Online csapatával, mert a legkülönlegesebb helyzetekben is rugalmas szolgáltatásaival és kiváló ügyfélkapcsolati munkatársaival nemcsak egyszerű a munkaerő keresés, de örömteli és hatékony is egyben.”

Kovács Gábor, marketing vezető
SCHILLER AUTÓHÁZ KFT.
Kapcsolat, elérhetőségek

Munkaadóknak, hirdetőknek szóló szolgáltatások és megrendelések kapcsán keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségek valamelyikén, vagy vegye fel értékesítőnkkel a kapcsolatot a jobboldali űrlap kitöltésével!

Russmedia Digital Kft.
H-1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.


Telefonszám: (+36 1) 5100-800
Fax: (+36 1) 302-1736 vagy (+36 46) 887-350
E-mail: info@cvonline.hu

 
 
 
Elküldés